|
Жіночий форум
Форум справжньої леді, всі жіночі теми та обговорення
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
KMV Гість

|
Написане: 17:31 23-01-2008 Тема повідомлення: Брехня і жінка |
|
|
Цитата: | Названы "неправды", которые чаще всего говорят люди
Среднестатистический, человек 4 раза в день произносит неправду. Таковы результаты исследования проведенного в Великобритании. В год количество лжи достигает 1460 высказываний, а за 60 лет число обманов превышает 88 тысяч.
Правда, речь идет не об обмане доверия, а о незначительной лжи, цель которой, как правило, успокоить окружающих. Так по результатам проведенного учеными опроса, наиболее часто мы говорим неправду своим близким, возлюбленным, и коллегам по работе.
Наиболее часто встречающимся обманом является выражения "у меня все прекрасно" или "я в порядке". Кроме того, в список популярных обманов вошли такие отговорки как: "Рад вас видеть"; "К сожалению, не успел ответить на ваш звонок"; "Я застрял в пробке"; "У нас упала компьютерная сеть"; "Поезд пришел с опозданием"; "Сейчас же проверю почтовый ящик"; "Я перезвоню вам через минуту"; "Это очень вкусно" и "Конечно, я люблю тебя".
MIGnews |
А Ви чесні зі своїми коханими? |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

З нами з: 08.03.07 Повідомлень: 466 Звідки: Прикарпатська ЛЕДІ
|
|
Догори |
|
 |
Ljalja Гість

|
Написане: 10:55 26-02-2008 Тема повідомлення: |
|
|
Залежно в яких питаннях
Якщо щось болить, хтось нахамив чи зробили зло, краще збрехати, аби він не знав і лишній раз не нервувався |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

|
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

|
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 19:54 26-03-2010 Тема повідомлення: Re: Брехня і жінка |
|
|
KMV написав: | Цитата: | Названы "неправды", которые чаще всего говорят..."Конечно, я люблю тебя".
MIGnews |
А Ви чесні зі своїми коханими? |
Особисто я, кажу їй це чесно і я думаю, вона мені повірила, інша справа коли вона саму себе запитує: "а навіщо мені все це потрібно...?"
А ще, можливо вона просто боїться відкриватися в таких стосунках, не знає як себе повести. І я її розумію, адже в неї немає до мене почуттів і вона зважує все розумом, А розум, як ЕОМ видає все сухо і без емоцій. Шкода, що все саме так.
Я вірю, час розставить всі крапочки, вона є в моєму майбутньому!!!!!!!! _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
Ljalja Початківець

|
Написане: 04:54 28-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
я в розпачі... прошу важливої поради...
ситуація непроста.
чоловік постійно п'є. зараз я сиджу, спати не можу, він знову напився.
що робити?
Життя втрачає свій сенс... немає майбутнього... я нічого не хочу... поможіть |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 01:20 29-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
мені Вас шкода...  _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі Ви не можете додавати додатки в цьому форумі Ви не можете викачувати файли в цьому форумі
|
|
|
Украинская Баннерная Сеть
|