Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Lahmaturik V.I.P.

З нами з: 08.03.07 Повідомлень: 466 Звідки: Прикарпатська ЛЕДІ
|
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 21:54 22-02-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Не важливо скільки років тій чи іншій жінці і в що вона одягнута. Важливо на скільки - вона сама себе відчуває, але їй обовязково потрібно враховувати як свій ріст так і стан своєї фігури, хоча б для того щоб не виглядала надто вульгарно. Важливо також, це те куди вона збирається і яка в неї мета. А любви - все возрасты покорны! Особливо для жінки! А в цьому віці, як на мене - вона прекрасна як ніколи!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
admin Администратор

З нами з: 05.03.07 Повідомлень: 41 Звідки: УКРАЇНСЬКИЙ ЖІНОЧИЙ ПОРТАЛ
|
Написане: 11:45 23-02-2010 Тема повідомлення: Зріла жінка |
|
|
Я з Вами погоджуюсь на рахунок врахування своєї статури. але з віком - не зовсім. В такому віці я вважаю допустимою довжину вище коліна. щоб мати гарні ноги,потрібно все життя займатися спортом, фітнесом. а до тренування до такого віку мало хто витримує. ножки не зовсім красюцькі. тай провокує така жінка чоловіків...
не личить... :( _________________ УКРАЇНСЬКИЙ ЖІНОЧИЙ ПОРТАЛ
www.ualady.net |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 02:41 28-02-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Я розумію, що жінкам ноги потрібні не лише для того щоб ними ходити... . Але чому тоді, (приклад віртуальний) некрасива пишечка при бажанні може міняти чоловіків навіть офіційно декілька разів, а красива і з одним важко уживається якщо, і ще того зустріне? І таких випадків багато. Значить не в довжині спідниці і не в красоті ніжок справа. Поки друга думає, що їй личить, перша з ним за той час вже зробить, що захоче. Навіть в той час поки та на фітнес буде ходити...(жартую). _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
Ljalja Початківець

|
Написане: 14:51 28-02-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Цитата: | Я розумію, що жінкам ноги потрібні не лише для того щоб ними ходити... . Але чому тоді, (приклад віртуальний) некрасива пишечка при бажанні може міняти чоловіків навіть офіційно декілька разів, а красива і з одним важко уживається якщо, і ще того зустріне? І таких випадків багато. Значить не в довжині спідниці і не в красоті ніжок справа. Поки друга думає, що їй личить, перша з ним за той час вже зробить, що захоче. Навіть в той час поки та на фітнес буде ходити...(жартую) |
 |
|
Догори |
|
 |
Ljalja Початківець

|
Написане: 14:52 28-02-2010 Тема повідомлення: |
|
|
А я знаю в чім секрет ! |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 19:25 28-02-2010 Тема повідомлення: |
|
|
спробуй довести ( я теж знаю) _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
Ljalja Початківець

|
Написане: 13:16 01-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
В умінні себе поводити. Багато грає рівень інтелекту, цікавість жінки. В цьому криється і її загадковість, глибинність душі. А також шарм. А коли елегантно одягнутися, зробити якісну зачіску і макіяж, то і корова стає привабливою. А повні дівчата, на мою думку, більш цікаві в розмові |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

З нами з: 08.03.07 Повідомлень: 466 Звідки: Прикарпатська ЛЕДІ
|
Написане: 22:42 07-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
секрет - ШАРМ! зі смаком підібраний одяг, дорогі вишукані парфуми, високі підбори, виграшна зачіска. впевнена посмішка і жіночна грайлива хода... _________________ Жіночий портал, сайт для жінок і жіночий форум рекомендує ділова жінка |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 22:40 24-06-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Особисто для мене, все вище вами перелічене є не основним, це тільки провокує як сказала admin.
Я можу не бачити її зачіски, макіяжу, одягу, підборів, посмішки, грайливої ходи і навіть запаху її парфумів (доречі, дуже ціную правильно підібраний, вишуканий запах дорогих парфумів).
Особисто для мене, необхідні дві умови щоб зрозуміти таємницю жінки
Перше - побачити її очі, мені необхідно подивитись в її очі, зустрітись з її поглядом на певний час
Друге - відчути чистий, природній запах її тіла (вибачте, йдеться не про особисту гігієну)
...і я дам відповідь самому собі - хто вона і яка вона, і тільки тоді зрозумію чи зацікавила мене ця жінка. _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 22:53 24-06-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Я тільки системний блок (залізо), а вона операційна система (програмне забезпечення) і я одразу зрозумію моє це, чи ні.
Вибачте за таке порівняння, але що прийшло в голову те і ляпнув... _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
|