Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
MarKissA Гість

|
Написане: 16:18 23-05-2008 Тема повідомлення: Життя після весілля |
|
|
Дівчата, а як ви відноситеся до життя після весілля? ви теж вірите у зміну характерів коханих? |
|
Догори |
|
 |
Наречена Гість

|
Написане: 22:10 23-05-2008 Тема повідомлення: |
|
|
Не завжди стосунки після весілля змінюються. Знаю багато пар в яких стосунки після весілля ще більше зміцнились і покращились. |
|
Догори |
|
 |
MarKissA Гість

|
Написане: 22:13 23-05-2008 Тема повідомлення: Зміна відносин |
|
|
дуже в те вірю та сподіваюсь. бо бачила зовсім інше у знайомих. суцільне розчарування
 |
|
Догори |
|
 |
MarKissA Гість

|
Написане: 22:18 23-05-2008 Тема повідомлення: Заміжжя |
|
|
ну ні люблять один одного. але вже холодні. байдужі, не хочуть чути голос один одного. БІДА, я так не хочу. а як застрахуватись? |
|
Догори |
|
 |
Наречена Гість

|
Написане: 12:23 24-05-2008 Тема повідомлення: |
|
|
Мені здається що в сім"ї найголовніше розуміти один одного. Ділитись усіма переживаннями один з одним. Тоді в сім"ї буде взаєморозуміння.
Мої батьки вже 23 роки у шлюбі, а між ними такі ж почуття як і раніше. Вони щасливі і розуміють один-одного з пів слова.  |
|
Догори |
|
 |
MarKissA Гість

|
Написане: 15:10 25-05-2008 Тема повідомлення: Щасливі батьки |
|
|
супер. хороші стосунки батьків кладуть свій відбиток на стосунки дітей у майбутніх сім'ях. тому вірогідність Вашого щасливого життя з коханим рівна 100%.
Ви щасливці! |
|
Догори |
|
 |
Наречена Гість

|
Написане: 17:39 25-05-2008 Тема повідомлення: |
|
|
Так ми з коханим дуже щосливі. Багато хто каже що ми навіть дуже зовнішньо схожими стали за час який ми разом. |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

З нами з: 08.03.07 Повідомлень: 466 Звідки: Прикарпатська ЛЕДІ
|
Написане: 13:29 26-05-2008 Тема повідомлення: Схожість |
|
|
щодо схожості. зверніть увагу, що всі дійсно шалено закохані люди дуже і дуже схожі зовнішньо????? психологи доказали цей факт, що так собі люди шукають коханих. ось так. хоча я зі своїм не дуже схожі. але характерами нам дуже добре. тут ми схожі :))) _________________ Жіночий портал, сайт для жінок і жіночий форум рекомендує ділова жінка |
|
Догори |
|
 |
KMV Гість

|
Написане: 11:59 09-06-2008 Тема повідомлення: Re: Життя після весілля |
|
|
MarKissA написав: | Дівчата, а як ви відноситеся до життя після весілля? ви теж вірите у зміну характерів коханих? |
Трагічно звучить, як життя після смерті.... ви вважаєте, що настають такі жахливі зміни, що таке існування і життям не назвеш? |
|
Догори |
|
 |
ira43 Гість форуму

|
Написане: 13:18 13-11-2009 Тема повідомлення: Re: Життя після весілля |
|
|
MarKissA написав: | Дівчата, а як ви відноситеся до життя після весілля? ви теж вірите у зміну характерів коханих? |
на рахунок зміни характерів,то таке спостерігається |
|
Догори |
|
 |
admin Администратор

З нами з: 05.03.07 Повідомлень: 41 Звідки: УКРАЇНСЬКИЙ ЖІНОЧИЙ ПОРТАЛ
|
Написане: 01:27 14-11-2009 Тема повідомлення: |
|
|
однозначно, все змінюється. і у всіх.
не можу сказати, що у гіршу чи у кращу сторону. це все відносно. щось так, а щось сяк... _________________ УКРАЇНСЬКИЙ ЖІНОЧИЙ ПОРТАЛ
www.ualady.net |
|
Догори |
|
 |
Ljalja Початківець

|
Написане: 02:01 14-11-2009 Тема повідомлення: |
|
|
насправді важко постійно перебувати поруч з однією людиною. важко контролювати свої емоції
я намагаюсь повертати романтику чи нотки ніжності якимось смачним обідом, незвичнею вечерею. ну, через шлунок |
|
Догори |
|
 |
ira43 Гість форуму

|
Написане: 16:12 14-11-2009 Тема повідомлення: Re: Життя після весілля |
|
|
Ми з чоловіком живемо тільки 4 місяція.А було вже все :і сварилися і дулися один на одного.Чесно кажучи,інколи жалієш що так скоро вийшла заміж,але що поробиш |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

З нами з: 08.03.07 Повідомлень: 466 Звідки: Прикарпатська ЛЕДІ
|
Написане: 02:37 15-11-2009 Тема повідомлення: |
|
|
а ми живемо вже близько 1,5 роки разом. теж все по-трошки пройшли. я навіть деколи теж жаліла. але я дуже емоційна, вибухаю, часто можу подумати і наговорити занадто багато лишнього.
Цитата: | Чесно кажучи,інколи жалієш що так скоро вийшла заміж,але що поробиш |
жаліти не варто!!!
навіть коли є сварки.
на рахунок швидкості вискочити заміж: ми одружилися, коли мені було 21 рік (зараз 22). серед подруг, знайомих-одноліток я одна з перших. всі в шоці. як?? чому?? а пожити для себе?? а що тепе спонукало?? бла-бла-бла
а я в свою чергу не розумію - хіба це скоро? кар'єру робити можна, навчатися чомусь новому і розвиватись можна. все йде зараз прекрасно! нічого наче не заважає _________________ Жіночий портал, сайт для жінок і жіночий форум рекомендує ділова жінка |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 01:42 01-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Найважче буде тим одруженим парам, якщо хтось із них одружувався не через те, що один без одного не міг жити (були закохані), а тільки переслідував якусь мету, як правило - матеріальну... . Альфонсів вистачає, зрештою і серед дівчат таких не мало. Та в цьому житті потрібно бути готовим платити за все, бо набагато гірше, коли дітям прийдеться розплачуватись за непорядність батьків...  _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
|