|
Жіночий форум
Форум справжньої леді, всі жіночі теми та обговорення
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Svitla_ja Гість

|
Написане: 01:10 23-04-2008 Тема повідомлення: Дівчата! Які фітнес-клуби в нашому місті ви знаєте? |
|
|
Привіт! Хочу піти в фітнес-клуб, але не дорогий (на зразок "Тонус"). Можливо ви ходите, чи ходили, чи просто знаєте про якийсь клуб чи просто заняття в спортзалі школи тощо. Підскажіть. Де це, які ціни, які види аеробіки. Взагалі мене цікавить більше щось типу пілатес, бодіфлекс, стретчінг... буду вдячна за відгуки та допомогу. Дякую[/b] |
|
Догори |
|
 |
Відьмочка Гість

|
Написане: 18:52 23-04-2008 Тема повідомлення: |
|
|
Ну я колись займалася у "Фіт-лізі", яка зараз десь в кінці Чорновола. там ніби дешево і є 2 зали. тобто, якщо хочеш - можна займатися різним. одночасно ведуться різні заняття. наприклад, в одному залі - фітнес, в другому - йога. йди куди хочеш
але трохи далеко, бо я живу біля ТОНУСА. та там ще не була. Світлана, підкажіть які там умови і ціни...
якщо цікавить ФІТ_ЛІГА - можу написати телефон. А? |
|
Догори |
|
 |
Svitla_ja Гість

|
Написане: 12:30 25-04-2008 Тема повідомлення: |
|
|
[quote="Відьмочка"] Ой дякую! Телефончик дайте!:) Я взагалі живу коло вокзалу, то мабуть, мені дальше. які там ціни були? пам*ятаєте?
А в Тонус я заходила, попитала. В них там зал вроді один. Але є там тринажери і всякі м*ячики тощо. Тоді ціна,якщо не помиляюсь була 30 грн. за заняття... може менше... Даю телефон, може самі вже собі взнаєте: 3-45-27 |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

З нами з: 08.03.07 Повідомлень: 466 Звідки: Прикарпатська ЛЕДІ
|
Написане: 20:17 27-04-2008 Тема повідомлення: Тонус тіла |
|
|
мені порадили, що від "Тонуса" є відділення в кінці Бельведерської. така ж назва, ті ж тренера, а оплата менша. майже вдвічі. буду пробувати записатись _________________ Жіночий портал, сайт для жінок і жіночий форум рекомендує ділова жінка |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

З нами з: 08.03.07 Повідомлень: 466 Звідки: Прикарпатська ЛЕДІ
|
|
Догори |
|
 |
Ljalja Гість

|
Написане: 20:22 27-04-2008 Тема повідомлення: Аеробіка |
|
|
Ще я чула про хорошу аква-аеробіку в "Олімпі", але чуткам не варто вірити. треба самому пробувати |
|
Догори |
|
 |
Svitla_ja Гість

|
Написане: 23:29 27-04-2008 Тема повідомлення: Re: Аеробіка |
|
|
Ljalja написав: | Ще я чула про хорошу аква-аеробіку в "Олімпі", але чуткам не варто вірити. треба самому пробувати |
Дякую за відгук. та аква відпадає - боюсь панічно води... Хоча думаю що це мабуть краще за просто аеробіку... |
|
Догори |
|
 |
Svitla_ja Гість

|
Написане: 23:32 27-04-2008 Тема повідомлення: |
|
|
Lahmaturik написав: | а на рахунок Фіт-ліги ось координати:
вул. Чорновола 117А, тел. 4-39-13, 52-88-35 |
дякую. подзвоню, взнаю... А ви скажете,як дізнаєтесь про той відділ Тонуса, що там і як, добре? |
|
Догори |
|
 |
Відьмочка Гість

|
Написане: 22:25 28-04-2008 Тема повідомлення: Аквафітнес |
|
|
кажуть, що там дуже добре. ті ж самі тренера, що у центральному Тонусі. а точну адресу і телефон взнаю через тиждень |
|
Догори |
|
 |
Ljalja Гість

|
Написане: 16:59 01-05-2008 Тема повідомлення: Домашній фітнес |
|
|
А дома займатися фітнесом? вправи ж якісь вже знаєте. єдина проблема - подолати лінь і зарядитися бажанням
http://www.lady.if.ua/index.php?newsid=201 |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі Ви не можете додавати додатки в цьому форумі Ви не можете викачувати файли в цьому форумі
|
|
|
Украинская Баннерная Сеть
|