Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Ljalja Початківець

|
Написане: 03:39 13-11-2009 Тема повідомлення: Мрія |
|
|
Вам коли-небудь хотілося „роздавити” кохану людину? Їй хотілося. Вона завжди і в усьому була найкращою. Краще вчилася, більше читала, багато знала. Лише в одному вона ніколи не могла перемогти його – у грі. У більярді він був воістину божественний! Одним ударом він практично всі кулі забивав у лузи. І глузував з неї, коли в неї так не виходило. Ось якби він не знущався, вона, мабуть, залишила б йому право бути переможцем хоча б у більярді. Але він щоразу бив по її самолюбству, а цього вона не терпіла!
Вечір. Зелене сукно, кий у руках, біль у м’язах. Удар. Кулі не слухаються і залишаються на столі.
День. Зелене сукно, кий, біль, сльози.
Вечір. Більярд, куля в лузі, посмішка.
Ранок. Удар. Кілька куль у лузі. Впевненість.
День. Сильні удари. Сигаретний дим. Захват.
Ніч. Двобій. Краса. Удар. Його удар. Кулі в лузі. Багато. Концентрація. Її удар. Кулі в лузі. Всі. Здивування. І все-таки перемога. Погляд. Його образа, його біль. Її порожнеча.
Невже життя - це вічна боротьба? І навіть між коханими людьми? |
|
Догори |
|
 |
be_kissable Гість форуму

|
Написане: 18:03 16-03-2010 Тема повідомлення: Re: Мрія |
|
|
мені здається, що бути кращим у всьому - це не нормально. Звісно хочеться, щоб друга половинку була кращою за когось, а може навіть кращою і від мене. Ну і що тут такого, ну забив він більше шарів ніж я, ну читаю я більше ніж він, це ж ще не означає, що я чи він гірший чи гірша. "Чоловіку завжди треба піддаватися, хоча б в чомусь, бо вони люблять вигравати" - це ж всезагальна істина. Щоб отримати щось, треба чимось пожертвувати. |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

З нами з: 08.03.07 Повідомлень: 466 Звідки: Прикарпатська ЛЕДІ
|
Написане: 02:07 18-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
немає людини. яка найкраща у всьому. хтось хороший шахматист, хтось чудовий повар, прекрасна мати і т.д. Тому у закоханих, на мою думку, повинен бути баланс між здібностями та схильностями. Вона робить те, що у неї найкраще получається, а він - відповідно ....у нього виходить.
А коли вже йде змагання "хто краще грає" - це вже не кохання. це пара егоїстів.
Історія з мого життя. Якось пару років назад у мене закохався МЧ, назвемо його Вася. Безперервно телефонував, запрошував гуляти, шукав причини просто зустрітися. ото була в нього звичка постійно мудрі теми піднімати і давати різні питання енциклопедичного характеру. Типу, а хто відкрив те і те, а хто придумав се і т.д. В нього це почало пробуджувати азарт. а мене особисто обурювало. наче на інтелект-шоу. ото плавно за моєї ініціативи ми розійшлись... і не жалію... _________________ Жіночий портал, сайт для жінок і жіночий форум рекомендує ділова жінка |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 18:57 18-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Можливо, в нього було бажання таким чином визначити Ваш коефіцієнт IQ. Мене особисто дивує такий підхід знайомства хлопців з дівчатами. Такі хлопці - просто зануди. _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

|
Написане: 22:07 18-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Цитата: | Можливо, в нього було бажання таким чином визначити Ваш коефіцієнт IQ |
це однозначно. але саме цікаве - відповіді на питання я давала одразу, а він гортав якусь книгу, аби перевірити чи правильно кажу. придурок, одним словом. тепер у мене алергія на чоловіків, які одразу починають змагатися хоча б у чомусь. це прості витребеньки. а такі мужчини самі собою нічого не варті _________________ Жіночий портал, сайт для жінок і жіночий форум рекомендує ділова жінка |
|
Догори |
|
 |
be_kissable Гість форуму

|
Написане: 01:28 19-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Дійсно, напевне таке враження, що ви були на вікторині...  |
|
Догори |
|
 |
Diva Початківець

|
Написане: 10:08 19-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
у мене були випадки змагання з хлпцем у бульярді. але... це була гра на бажання :) тому і змагалися потужно :) ))) |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 22:02 19-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
я радий за Вас, головне не боятися висловлювати свої ємоції та почуття і не важливо в якій формі це робиться...
Хто зна, що буде завтра з нами... _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 22:06 19-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
найважливіше, в цьому пеклі бути - самими собою і не губити себе, своє Я... _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 22:09 19-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
а кому не подобається, пішли всі на ...  _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
Diva Початківець

|
Написане: 22:44 20-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Цитата: | а кому не подобається, пішли всі на ... |
Підтримую!
свою думку і позицію треба мати і підтримувати. але бувають випадки, коли маєш справу з сумнівною людиною. тому інколи можна і збрехати, і погодитися з її думкою. ну, коротше. це вже якась філософія поведінки |
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 04:17 21-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Diva вибачте, але я радив би Вам, ніколи не мати справ з сумнівними людьми. Бо така філософія поведінки з такими людьми рано чи пізно призведе до непоправного.
Знаєте як мудрі люди кажуть: "краще з мудрим загубити ніж з дурнем знайти".
 _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

|
|
Догори |
|
 |
mi-3 Своя людина

|
Написане: 01:40 26-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Lahmaturik написав: | Цитата: | краще з мудрим загубити ніж з дурнем знайти |
але інколи важко одразу розгледіти дурня :( |
... важко тільки тоді, коли Ви самі цього не хочете помічати... _________________ Где мысль,там и могущество... . В.Гюго |
|
Догори |
|
 |
|