Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
malinca Початківець

|
Написане: 11:52 21-12-2009 Тема повідомлення: Косметолог |
|
|
Привіт всім! Прошу допомогти з вибором косметолога в Івано-Франківську. В мене проблемна шкіра і хотілося б довести її до ладу, може підкажете салон краси і косметолога в якому ви впевнені і зможете порекомендувати. Дякую. |
|
Догори |
|
 |
admin Администратор

З нами з: 05.03.07 Повідомлень: 41 Звідки: УКРАЇНСЬКИЙ ЖІНОЧИЙ ПОРТАЛ
|
Написане: 13:41 21-12-2009 Тема повідомлення: Re: Ксометолог |
|
|
malinca написав: | Привіт всім! Прошу допомогти з вибором косметолога в Івано-Франківську. В мене проблемна шкіра і хотілося б довести її до ладу, може підкажете салон краси і косметолога в якому ви впевнені і зможете порекомендувати. Дякую. |
як побачила це повідомлення, дуже втішилася!!!!
очу розказати для мене приємну історію :)
У мене дуже гарна від природи шкіра обличчя. чиста, нежирна і не суха, прищів як наслідок, ніколи не буває. всі завжди мені заздрили (дівчата). але так завжди є, що навіть коли все добре, ми шукаю проблем на свою ...
ото я надивилася реклами і купила засіб Клін енд Клір для глибокої чистки обличчя. не те що засіб поганий. просто у мене почалася дика алергія. я боялася показуватися на люди. і з кожним днем почервоніння і прищі не зникали. все було стабільно. ще й чухалося :(((
за наявності хороших знайомих медиків, шукали кращого косметолога. так, через контакти, мені порекомендували салон краси "Сьоме небо"
Сьоме небо. Салон краси
вул. Січових Стрільців 10
тел. 75-11-58
Це не реклама салону. Це просто щирий відгук про якісну роботу фахівців. Мені дуже допомогли і дали гарні поради. При цьому ( я була щокована) не захотіли взяти гроші. Невже таке буває. Ось більше 1 року я слідую їхнім порадам у себе вдома :) результат блискучий. і немає проблем.
Ось тому я від свого імені можу порекомендувати цей салон. Шукати в ньому саму власницю. Не пригадую, як її звати. Працівники Тобі її покличуть. Власниця і працює там косметологом. _________________ УКРАЇНСЬКИЙ ЖІНОЧИЙ ПОРТАЛ
www.ualady.net |
|
Догори |
|
 |
malinca Початківець

|
Написане: 14:08 21-12-2009 Тема повідомлення: |
|
|
Супер - дякую Якраз приглядала цей салон але хотіла почути відгуки. Як тільки туди сходжу напишу свої враження |
|
Догори |
|
 |
admin Администратор

|
Написане: 14:31 21-12-2009 Тема повідомлення: |
|
|
Успіху!!!!  _________________ УКРАЇНСЬКИЙ ЖІНОЧИЙ ПОРТАЛ
www.ualady.net |
|
Догори |
|
 |
malinca Початківець

|
Написане: 14:17 22-12-2009 Тема повідомлення: |
|
|
А що більше з нашого міста ніхто не ходить до косметологів? |
|
Догори |
|
 |
malinca Початківець

|
Написане: 11:09 25-12-2009 Тема повідомлення: |
|
|
Була в салоні Сьоме небо, власниці косметолога там немає Але є три косметолога які в них працюють, дві жінки більше практикують уколи ботоксом, а чоловік чистка обличчя, яка коштує в них 170грн. Так що я вирішила туди не йти - не уявляю собі чоловіка-косметолога (це моя думка) |
|
Догори |
|
 |
admin Администратор

|
Написане: 11:56 23-02-2010 Тема повідомлення: |
|
|
а я не уявляю чоловіка-гінеколога :). ось так.
дорого. зате думаю, що більш ефективно. принаймні це робить спеціаліст, а не сама собі людина, яка надивилась реклами. Зараз всі хочуть заробити, всюди ціни високі. навіть не знаю що розумне порадити... _________________ УКРАЇНСЬКИЙ ЖІНОЧИЙ ПОРТАЛ
www.ualady.net |
|
Догори |
|
 |
Lahmaturik V.I.P.

З нами з: 08.03.07 Повідомлень: 466 Звідки: Прикарпатська ЛЕДІ
|
Написане: 23:56 26-02-2010 Тема повідомлення: |
|
|
в житті все пізнається з досвідом. Я раджу піти на перший сеанс, заплатити ту суму. Зате результат може приємно здивувати. і гроші не гратимуть ролі. І себе треба любити :)
Найбільше себе :)))
І раджу не прислухатися до реклами щодо засобів по догляду за буд-чимось.
P.S. Я завжди пишу щиро і відверто :) ! _________________ Жіночий портал, сайт для жінок і жіночий форум рекомендує ділова жінка |
|
Догори |
|
 |
Ljalja Початківець

|
Написане: 14:50 28-02-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Та в інтернеті є так багато різних статтей. просто треба пошукати. і маски, і поради ... |
|
Догори |
|
 |
KMV Гість

|
Написане: 23:36 02-03-2010 Тема повідомлення: Косметолог для жінок |
|
|
Семе дивне - жінки шукають причину для того щоби витратити лишні гроші на те, що їм абсолютно їм не потібне - на косметику і т.п. - навіть якщо їхня шкіра ідеальна.. Суджу це по своїй дружині... |
|
Догори |
|
 |
Sugarbaby Митець

З нами з: 08.03.07 Повідомлень: 81 Звідки: Прикарпатська ЛЕДІ
|
Написане: 23:16 03-03-2010 Тема повідомлення: |
|
|
Цитата: | Семе дивне - жінки шукають причину для того щоби витратити лишні гроші на те, що їм абсолютно їм не потібне - на косметику і т.п. - навіть якщо їхня шкіра ідеальна.. Суджу це по своїй дружині... |
це вплив реклами. а також бажання вилізти зі шкіри аби бути ще кращою. думаю, сама вона теж вважає шкіру гарною. але надлишок інформації робить своє _________________ Жіночий сайт, жіночий блог і женский портал запрошує відвідати бізнес леді |
|
Догори |
|
 |
|