Вітаю Вас Гість | RSS | Внести до закладок | Зробити стартовою
Прикарпатська ЛЕДІ
Головна Реєстрація Про нас Мапа сайту
Жіночі теми

Кулінарія

Коментованні статті
• Щоб персик плодоносив, крону формують під кущ
• "КАМАСУТРА" РЕКОМЕНДУЄ: ЗАБУДЬТЕ ПРО ПОЗИ
• Відпочинок в Болгарії
• "Мікропарник" з пластикової пляшки
• Гладке тіло – без проблем
• Язик по-французьки
• Про фітнес: все і для всіх
• Для чого жінкам чоловіки?
• Узори для гачкування
• Бугенвіллія

Категорії форуму


Украинская Баннерная Сеть





Одрі Тоту
7 серпня 2007

3 відгуків


Шлях актриси від простодушної офіціантки до фатальної красуні

Не дивлячись на значний список робіт в кіно, серед яких виконання головних ролей в таких масштабних фільмах, як «Код Да Вінчі», «Красуні», «Тільки не в губи», для багатьох глядачів Одрі Тоту назавжди залишилася наївною, чудною офіціанткою Амелі з однойменної картини Жана-Пьера Дружині, яка принесла їй всесвітню славу. Але сама Тоту проти того, щоб бути «заручницею Амелі». Вона – актриса. І готова доводити, що не можна ставити знак рівності між Амелі і Одрі. За її словами, багато в чому через це вона з радістю узялася за роль спокусника багатих чоловіків Ірен у фільмі «Фатальна красуня».

"Фатальна красуня"


Романтична комедія
Франція
Режисер: Пьер Сальвадорі
У ролях: Одрі Тоту, Гад Ельмалек, Марі-Крістін Адам, Дідье Бріс.

Сюжет:
Жан — скромний тихий хлопець, що працює дворецьким в дорогому готелі. Одного разу доля зводить його з красивою дівчиною, упевненою, що її новий знайомий — мільйонер. Але коли їй стає відомо, ким насправді є Жан, інтерес Ірен до нього тут же випаровується. Проте закоханий Жан розшукує свою пасію і починає вести руйнівний спосіб життя, відповідний її очікуванням. Ірен знов відповідає прихильністю, не помічаючи, як сама починає закохуватися.
Сама Тоту проти того, щоб бути «заручницею Амелі».
Актриса признається, що любить експериментувати з своїм чином. І не просто зображати іншу людину, а «влізати в її шкіру», намагатися зрозуміти її характер, її бажання і відчуття. Тому зіграти роль цинічної леді їй було дуже цікаво, оскільки самій Одрі абсолютно не властива така пристрасть до розкоші і багатства.

«Робота над роллю була легкою і радісною. Це головне, що я люблю в своїй професії: можливість бути кожного разу іншою. Мені було цікаво перевірити, що рухає такою людиною».

Хоча образ фатальної красуні не близький актрисі, її нова героїня цілком їй симпатична. Одрі ревно захищає Ірен, пояснюючи всі підступні думки і вчинки простим дитячим бажанням краси і достатку.

«Ірен – дуже жорстка дівчина, такою я її зіграла. Але я у жодному випадку її не засуджую. Ознайомившись з сценарієм, я в першу чергу подумала про те, що мені забавна її легкість у відношенні до світу. Це досить поверхнева дівчина, яка, затамувавши подих, дивиться на світ п'ятизіркових готелів і дорогих ресторанів. Вона просто дуже самотня. Вона спокушає багатих чоловіків тому, що таким бачить свій шлях до здійснення своєї мрії. Це сумно, але, врешті-решт, її не можна назвати поганою людиною: вона дещо авантюристка за вдачею, якій дуже хочеться красивого життя».

Навіть постійна брехня Ірен Одрі не вважає шкідливою звичкою, а навпаки виправдовує і навіть в якійсь мірі схвалює!

Одрі Тоту


«Це ж справжнє мистецтво – так пудрити людям мізки, так маніпулювати ними, грати на їх слабкостях! І ще вона безстрашна. Нічого і нікого не боїться».

Якщо в 2001 році після виходу на екрани фільму «Амелі» всі говорили, що Одрі Тоту зіграла саму себе, то нинішня її героїня на перший погляд здається повною протилежністю. Проте, будь-який актор завжди наділяє образ, який грає, частинкою себе. Безстрашна, незалежна, цілеспрямована – все це можна сказати і про Одрі.

Головне, що я люблю в своїй професії, - можливість бути кожного разу іншою.

Фільмографія


2006 Код да Вінчі /The Da Vinci Code/
2005 Матрьошки /Les Poupees russes/
2004 Довгі змовини /Un long dimanche de fiancailles/
2003 Хеппі Енд /Nowhere to Go But Up/
2003 Тільки не в губи /Pas sur la bouche/
2003 Зниклі моряки /Les Marins perdus/
2002 Брудна краса /Dirty Pretty Things/
2002 Іспанський готель /L'Auberge espagnole/
2002 Любить, не любить /A la folie... pas du tout/
2001 Боги великі, а я зовсім маленька /Dieu est grand, je suis toute petite/
2001 Амелі /Le Fabuleux Destin D'Amelie Poulain/
2000 Помах крилами метелика /Le Battement d'ailes du papillon/
2000 Розпусник /Le Libertin/
2000 Пройдисвіти /Voyous voyelles/
2000 Одружуйся на мені /Epouse-moi/
1999 Сумно вмирати /Triste а mourir/
1999 Салон краси "Венера" /Venus beaute (institut)/
1999 Le Boiteux: Baby blues
1998 Стара застава /La Vieille barriere/
1998 Технічний хаос /Chaos technique/
1998 Бейбі бум /Bebes boum/
1997 Правда - це поганий недолік /La Verite est un vilain defaut/
1996 Серце мішені /Coeur de cible/


www.ualady.net


Мода та стиль
 (голосів: 1)
Переглядів: 1443 | Додав: admin | Коментарі (0)





Красота и Здоровье, Парфюмерия, Духи


Запрошуємо відвідати

Авторизація
Логін
Пароль
 



Жіночий форум



Украинская Баннерная Сеть

Популярні статті

Погода



Лічильники











мужской портал

Шановні відвідувачі! Ви також можете додавати свої статті на сайт! Для цього необхідно зареєструватись, реєстрація займе всього кілька секунд, але Ви станете повноцінним редактором сайту. РЕЄСТРАЦІЯ

© Copyright 2007-2010 Прикарпатська леді. Всі права захищені. Передрук матеріалів сайту в Інтернеті можливий лише при активному гіперпосиланні www.lady.if.ua. Використання матеріалів у друкованих ЗМІ та інших немережевих напрямках без письмового дозволу власника сайту суворо заборонене!