Вітаю Вас Гість | RSS | Внести до закладок | Зробити стартовою
Прикарпатська ЛЕДІ
Головна Реєстрація Про нас Мапа сайту
Жіночі теми

Кулінарія

Коментованні статті
• Щоб персик плодоносив, крону формують під кущ
• "КАМАСУТРА" РЕКОМЕНДУЄ: ЗАБУДЬТЕ ПРО ПОЗИ
• Відпочинок в Болгарії
• "Мікропарник" з пластикової пляшки
• Гладке тіло – без проблем
• Язик по-французьки
• Про фітнес: все і для всіх
• Для чого жінкам чоловіки?
• Узори для гачкування
• Бугенвіллія

Категорії форуму


Украинская Баннерная Сеть





Сальма Хайек - фатальна жінка
26 серпня 2007

Сальма Хайек Джімінез народилася 2 вересня 1968 року в Мексиці, в місті з важковимовною назвою Коатцокоалкос. У жилах її батька текла арабська кров, мати походила з іспанської сім'ї, але обидва вони були ревними католиками.
Сальма відправилася в католицьку школу для дівчаток в Луїзіані, але самостійний характер постійно приводив її до конфліктів з черницями, що управляли школою. Провчившись там всього два роки, Сальма повернулася до Мексики. Запаси знань, одержаних в Луїзіані, вистачило на те, щоб швидко закінчити середню школу, але в коледж дівчина не потрапила. Мати, побоюючись вільних вдач у вищій школі, відправила її до Х'юстону, до тітки, де Сальма прожила півтора роки.
Повернувшись на батьківщину, Сальма вступила в коледж в Мехіко. Втім, освіти вона так і не здобула. Не дивлячись на протести сім'ї, Сальма вирішила стати актрисою. Вона кинула коледж і не декілька місяців працювала в невеликих театрах. Успіх був на її стороні. Дуже швидко талановиту дебютантку відмітили люди з телебачення. Спочатку вона знялася в декількох рекламних роликах, а потім одержала запрошення в телесеріал.
Другий її серіал, «Тереза», зробив Сальму найпопулярнішою актрисою Мексики, але все це було не те. У неї були свої плани, і телебачення в них не входило.
Сальма переїхала до Лос-Анджелеса в 1991 році. У Америці Сальмі довелося потрудитися. Уроки англійської, курси акторської майстерності, все це було серйозно, без поблажок. Мета була ясна — потрапити на великий екран. Спосіб її досягнення теж зрозумілий — робота. Чотири роки наполегливої роботи, і вона одержала свій шанс. Сальма кілька разів знялася в маленьких ролях, на телебаченні, але головний поворот в її житті відбувся завдяки участі в іспаномовному струм-шоу, причому на кабельному каналі. Саме в цій передачі її побачив молодий режисер Роберт Родрігес, що підбирав в цей час акторів для свого нового фільму. Його попередня робота, напівлюбительська картина «Музикант» сподобалася продюсерам, які запропонували Родрігесу зробити продовження, але вже по великому, тобто з грошима і хорошими акторами. Родрігес зняв її в своєму фільмі «Відчайдушний». Картина мала успіх, багато в чому — завдяки прекрасній роботі Сальми і її партнера — Антоніо Бандераса. Після цієї пропозиції пішли косяком. Хайек стала активно зніматися, вибираючи при цьому ролі по своєму смаку.
На телебаченні у Хайек була постійна роль в серіалі «Синдбад», вона брала участь в численних серіалах. У фільмі режисера Пітера Медака «Горбань з Нотр Дам» вона зіграла циганку Есмеральду. Потім вона повернулася до Мексики, щоб брати участь ще в двох проектах. Одним з них був художній фільм «Занепала любов», написаний в 1998 році Нобелівським лауреатом Нагином Мафузом. Фільм приніс Хайек Приз Еральдо за кращу жіночу роль, Номінацію Аріель за кращу жіночу роль і хвалебні рецензії у фестивальній пресі. Був також побитий рекорд мексиканської кінокаси. Хайек також володар Призу «Наш Золотий Орел» як видатному жіночому виконавцю в кіно.
Актриса, наділена веселою вдачею і наполегливістю, прагне грати різнопланові ролі, не обмежуючись варіаціями на тему жінка-вамп. Це підтверджують створені нею персонажі в трилері "Утікачі", мелодрамі "Натиск дурнів" і улюблений драматичний образ Сальми Хайек — психічно-нестійкої жінки у фільмі Р. Грінволда "Розрив" за сценарієм лауреата Пулітцеровської премії Майкла Крістоферсона. Актриса не заміжня, хоча була заручена чотири рази.
На сьогодні Сальма Хайек — одна з найколоритніших актрис Голівуду, що користується заслуженим успіхом як у глядачів, так і у фахівців.

Сальма Хайек - фатальна жінка


Актриса - фільмографія

1. Бандитки (2005) ... Sara Bandidas
2. З грязі в князі (2005) ... Camilla Ask the Dust
3. Sian Ka'an (2005) ... Maria, озвучення
4. Фарби (2005) Paint
5. Закон Мерфі (2005) ... Murphy Murphy's Law
6. Після заходу (2004) ... Lola Cirillo After the Sunset
7. Stupidity (2003) ... грає саму себе
8. Діти шпигунів 3: Гра закінчена (2003) ... Cesca Giggles Spy Kids 3-D: Game Over
9. World VDAY (2003) ... грає саму себе
10. Одного разу в Мексиці (2003) ... Carolina Once Upon а Time in Mexico
11. У пошуках Дебри Вінгер (2002) ... грає саму себе Searching for Debra Winger
12. Фріда (2002) ... Frida Kahlo Frida
13. Готель (2001) ... Charlee Boux Hotel
14. Пропалюючи життя (2000) ... La Lola Gran vida,
15. Часовий код (2000) ... Rose Timecode
16. Недотепи (2000) ... Kolko Chain of Fools
17. Трафік (2000) ... Rosario, Madrigal's Mistress Traffic
18. Ласкаво просимо в Голівуд (2000) ... грає саму себе Welcome to Hollywood
19. Полковнику ніхто не пише (1999) ... El Julia Coronel no tiene quien le escriba,
20. Дикий, дикий захід (1999) ... Rita Escobar Wild Wild West
21. Догма (1999) ... Serendipity, Dogma
22. Факультет (1998) ... The Nurse Rosa Harper Faculty,
23. Швидкісного Гару (1998) ... Mary Carmen Velocity of Gary, The
24. Студія 54 (1998) ... Anita Randazzo 54
25. Систола і Діастола (1997) ... Carmelita Sistole Diastole
26. Quiйn diablos es Juliette? (1997) ... грає саму себе
27. Горбань з Нотр Дам (1997) ... The Esmeralda Hunchback,
28. Дурням закон не писаний (1997) ... Isabel Fuentes Fools Rush In
29. На межі розриву (1997) ... Monica Breaking Up
30. Проводь мене додому (1996) Follow Me Home
31. Від заходу до світанку (1996) ... Santanico Pandemonium, From Dusk Till Dawn
32. Утікачі (1996) ... Cora Fled
33. Чотири кімнати (1995) ... TV Dancing Girl, Four Rooms
34. Чесна гра (1995) ... Rita Fair Game
35. Відчайдушний (1995) ... Carolina Desperado
36. Занепала любов (1995) ... Alma Callejуn de los milagros, El
37. Моє божевільне життя (1993) ... Gata Mi vida loca

Продюсер - фільмографія

1. Закон Мерфі (2005) Murphy's Law
2. Фріда (2002), Frida


Джерело


 (голосів: 1)
Переглядів: 3164 | Додав: admin | Коментарі (0)





Красота и Здоровье, Парфюмерия, Духи


Запрошуємо відвідати

Авторизація
Логін
Пароль
 



Жіночий форум



Украинская Баннерная Сеть

Популярні статті

Погода



Лічильники











мужской портал

Шановні відвідувачі! Ви також можете додавати свої статті на сайт! Для цього необхідно зареєструватись, реєстрація займе всього кілька секунд, але Ви станете повноцінним редактором сайту. РЕЄСТРАЦІЯ

© Copyright 2007-2010 Прикарпатська леді. Всі права захищені. Передрук матеріалів сайту в Інтернеті можливий лише при активному гіперпосиланні www.lady.if.ua. Використання матеріалів у друкованих ЗМІ та інших немережевих напрямках без письмового дозволу власника сайту суворо заборонене!